Кінотеатр Жовтень

Одного разу в… Голлівуді

2 год 40 хв.

16+

Альфа
16+
Комедія
Драма
Історичний

Про фільм

  • Вік:

    16+

  • Оригінальна назва:

    Once Upon A Time In Hollywood

  • Режисер:

    Квентін Тарантіно

  • Дата виходу:

    10.09.2023

  • Мова:

    англійська мова із українськими субтитрами

  • Жанр:

    Комедія, Драма, Історичний

  • Тривалість:

    2:40

  • Виробництво:

    США, 2019р

  • У головних ролях:

    Леонардо Ді Капріо, Бред Пітт, Марґо Роббі, Дакота Феннінг, Остін Батлер

У програмі 12-ого Фестивалю американського кіно «Незалежність» (The American Independent Film Festival) актуальні ігрові та документальні фільми на соціально важливі теми, що демонструють розмаїття США, американського кінематографу та силу незалежного творчого мислення; номінанти та лауреати престижних кінофорумів «Оскар» та «Золотий Глобус», фестивалю Санденс та інших.

Фестиваль проходить за підтримки Посольства США в Україні.

Додаткова інформація про фестиваль - www.aiffua.com

 

 

«Одного разу в... Голлівуді» Квентіна Тарантіно розгортається у Лос-Анджелесі 1969 року – у великому місті на порозі великих змін.

 

Фільм знайомить нас з Ріком Далтоном, згасаючою зіркою телевізійних вестернів та його вірним дублером Кліффом Бутом. Доки давні товариші намагаються владнати своє професійне життя та особисті труднощі, доля зводить їх з дружиною Романа Поланскі, молодою акторкою Шерон Тейт  та зловісною родиною Чарльза Менсона.

 

Стрічка майстерно поєднує реальність та вигадку, і демонструє надзвичайну увагу до деталей. Відтворення стилістики Голівуду 60-х не залишить вас байдужими, і не дарма, адже режисер стверджує, що фільм присвячений цілій епосі, а Голлівуд і є головним персонажем цієї комедійної драми.

 

Прем'єра стрічки відбулася на Каннському кінофестивалі в 2019 році. Кінокритики високо оцінили сценарій і режисуру Тарантіно, акторську гру, операторську роботу, дизайн костюмів, рівень продакшну та підбірку саундтреків до фільму.

 

Одночасно ніжний та цікавий, цей фільм – фантазія про втрачене минуле; портал до незліченних можливостей розвитку подій, які не здійснилися.

– Стефані Захарек, Time

 

У 1969 році Тарантіно був 6-річним хлопчиком, який мешкав далеко від центру Лос-Анджелеса, і в певному сенсі те, що він зробив — це відтворив світ життя дорослих, як він його собі уявляв на той час. Якщо ця стрічка нагадає вам казку, а так і буде, згадайте про перші слова в назві фільму: «Одного разу…».

– Кеннетт Турен, Los Angeles Times