Кінотеатр Жовтень

“Письменники на захисті України"

2 год 0 хв.

0+

Альфа
0+
Вистава

Про фільм

  • Вік:

    0+

  • Дата виходу:

    28.12.2023

  • Мова:

    українська мова

  • Жанр:

    Вистава

  • Тривалість:

    2:00

 

28 грудня Літературна агенція “OVO” та Frontmen.media запрошують на великий благодійний літературний вечір з героями унікального літературного календаря “Письменники на захисті України”: Павло Вишебаба, Олена Герасим'юк, Анатолій Дністровий, Павло Матюша, Єлизавета Жарікова, Ігор Мітров, Микола Кулініч та понад двадцять військових-письменників. Окрім традиційних виступів зі сцени, в програмі заходу на екрані кінотеатру будуть показані відео, записані авторами з місць військової служби, спеціально для відвідувачів події. Ведучою заходу буде поетеса та культурна менеджерка Тетяна Власова.

 

Різдвяні читання “Поети на захисті України” організовані Літературною агенцією “OVO” разом із незалежним виданням про творчу репрезентацію військових frontmen.media є продовженням діяльності по фіксації історичного моменту та висвітленню безпрецедентного масштабу залучення нашої культурної спільноти до захисту країни. І водночас підсумком щорічного благодійного проєкту «Literature illustrated» - унікальний календар на 2024 рік складається із 53 реальних фото українських письменників-військових, був презентований на Франкфуртському книжковому ярмарку та виданий суперлімітованим тиражем у сто примірників.

 

Усі кошти з продажу календаря та квитків на подію спрямовуються на придбання протимінних чоботів для військових підрозділів, що просуваються вперед замінованими територіями. Серед власників квитків на подію буде розіграно унікальний примірник календаря з автографом Валерія Залужного. 

 

Дізнатись більше про проєкт, повний список учасників події та встигнути придбати один з останніх примірників унікального календаря на сторінках Літературної агенції OVO та frontmen.media в instagram