Кінотеатр Жовтень

Відновлення

1 год 13 хв.

16+

Альфа
16+
Документальний

Про фільм

  • Вік:

    16+

  • Оригінальна назва:

  • Режисер:

    Марія Коблик

  • Дата виходу:

    17.07.2024

  • Мова:

    демонструється українською мовою

  • Жанр:

    Документальний

  • Тривалість:

    1:13

  • Виробництво:

    Україна, 2024р.

 

Щоб описати життя кожної людини – можна видати окремий роман, або  подивитися документальний фільм «Відновлення». Тут кожний знайде себе.  А під час війни життя ще й яке – воно різне, і люди проживають кожний свій день насичуючи його максимально емоціями не відкладаючи плани на потім.

 

 Головний герой фільму –  молодий хлопець, який в свій День Народження, що стало для нього символічним, записався до лав ЗСУ і після навчань поїхав на фронт щоб захисти свободу і безпеку України. Під час стрілецького бою він отримує важке поранення в голову. Всі подумали, що він загинув, проте зі словами «До останньої краплі крови», бойові медики і побратими евакуюють його і дають шанс на виживання. З цього часу починається складний шлях до відновлення не тільки тіла, але й душі. З хлопцем в лікарні живе його сестра, і разом проходячи різні проблеми і стикаючись з несправедливістю, вона починає власне  розслідування. Об`їхавши всю країну від Карпат Західної України до фронту Східної України сестра збирає різні матеріали про життя  під час війни. Медики і військові допомагають висвітлити  теми про які мало говорять вголос, але які болять багатьох: проблема мобілізації, ставлення до військових, реабілітація та лікування військових, психологічна підтримка.  Бачимо як одна країна, поділилась на декілька різних світів.

 

 

Фільм адаптовано в україномовній версії для людей з порушенням слуху та зору.

Щоб скористатися можливістю перегляду фільму в тій чи іншій версії, необхідно в App Store або Google Play завантажити на мобільний пристрій додаток:

Subcatch - для глядачів з вадами слуху - https://dostupnekino.com.ua/subcatch/
Earcatch - для глядачів з порушенням зоруhttps://dostupnekino.com.ua/earcatch/