Кінотеатр Жовтень

Короткий метр «Довбанка» 5

1 год 15 хв.

16+

Альфа
16+
Добірка короткого метра

Про фільм

  • Вік:

    16+

  • Дата виходу:

    07.06.2024

  • Жанр:

    Добірка короткого метра

  • Тривалість:

    1:15

  • Виробництво:

    США, Велика Британія, Франція, Німеччина, Канада

 

До програми фестивалю увійшли 9 різножанрових фільмів із 5-ти країн.

Фільми мають 5 відзнак престижних міжнародних кінофестивалів.

 

Безглузда, позбавлена сенсу поведінка людей зазвичай викликає зацікавленість та насторожену посмішку. Божевільні ідеї, нісенітниці, що протистоять усталеній істині. Парадоксальні вчинки, які можуть стати початком нової реальності. Щось стверджується і заперечується одночасно… СЮЖЕТИ, ПРОНИЗАНІ ФІЛОСОФІЄЮ АБСУРДУ.

 

 

"ДРІЗД"

Комедія, Велика Британія, 05.37 хв.

Ідеальна робота після отримання диплому... Грайливий абсурдний погляд на кризу післядипломної зайнятості

 

"КОЛОДИ"

Драма, анімація, Німеччина, 05.35 хв.

Як можна зігрітись в холодній крижаній пустелі? Коли нарешті починаєш розуміти, що єдиним паливом для зігріваючого вогню є власне тіло, все починає нагріватися...

 

"ЗАЗЕМЛЕНИЙ"

Трилер, драма, Франція, 08.55 хв.

Молодий грабіжник проникає в будинок літньої пари. Незважаючи на обставини, чоловік і жінка виявляють справжню «прихильність» до хлопця - викривши злодія вони намагаються залучити його до своєї гри «в родину». Знайти людяність в абсурді, кинувши виклик моралі...

 

ВСЕ, ЩО МЕНІ ПОТРІБНО

Комедія, США, 15.21 хв.

Таня збирає підписи під різноманітними контрактами. Для завершення своїх зобов’язань їй потрібен лише один, останній підпис. Це стає непростим випробуванням.

 

"ЯБЛУКА"

Комедія, США, 03.09 хв.

Історія прагнення однієї людини таємно віддатися своїй найсміливішій фантазії.

 

"ВЕЧІРКА"

Комедія, драма, США, 09.46 хв.

Життя, як категорію Всесвіту, зовсім не цікавить, що відбувається з тобою коли ти сумуєш, або радієш. Воно просто рухається вперед і вимагає такого ж руху і від кожного з нас. Дивна, сумна, та водночас смішна історія про відчайдушні намагання банальних персонажів вплинути на перебіг життя.

 

"ЖАРТИ"

Комедія, Велика Британія, 11.20 хв.

Давіна та Марк - пара, яка живе в Східному Лондоні зі своєю кішкою Мімі. Чи витримають їхні стосунки неабияку любов до пустощів?

 

"МУХА"

Комедія, анімація, Канада, 02.08 хв.

Історія про чоловіка в художній галереї, намальовану муху, яка, здається, грає з ним у розумові ігри, і розлючену камеру спостереження, яка не дозволяє чоловіку підійти надто близько, щоб дізнатися, що відбувається.

 

"ІНША МОРГАН"

Комедія, США, 13.56 хв.

Життєрадісна й позитивна, Морган Ярдлі задоволена своїм нічим не примітним життям. Але коли батько дівчини несподівано помирає, вона дізнається, що він багато років таємно мав другу сім’ю.

Дивіться також